Telenor Retail 2012

Nr. 30 Nr. 31 Nr. 32 Nr. 33 Nr. 34 Nr. 35 Nr. 36 Nr. 37 Nr. 38 Nr. 39 Nr. 40 Nr. 41 Nr. 42 Nr. 43 Nr. 44 Nr. 45 Nr. 22 Nr. 47 Nr. 48 Nr. 49

CASE: Kick-off for alle medarbejdere i detailledet

KUNDE: Telenor Retail A/S

DATO: 9-10. juni 2012

EVENTTYPE: Kick-off med konference/teambuilding/awardshow/middag/fest

LOKATION: Nyborg Idrætscenter

EVENTBESKRIVELSE: Konference/teambuilding og awardshow samt middag og fest. Dagen startede med en konference, hvor årets strategi og mål blev fremlagt og som efterfølgende blev understreget ved forskellige teambuilding øvelser. 

Forløbet begyndte med en ”peptalk” fra Arne Nielsson og nu hvor gejsten og energien var høj, skulle de igennem nogle særlige øvelser som understeger ”samarbejde” og ”fleksibilitet”. 

Aften begyndte med landskamp vist på storskærm og eftersom Danmark vandt, var stemningen høj og helt fantastisk til en efterfølgende god middag og super fest. 

Frokost og middag blev leveret af Webers cateringafdeling ”Grilleriet”, så det varme blev tilberedt på kæmpe store Weber grill. Det gav en god stemning på pladsen, at gæsterne dagen igennem kunne se og ikke mindst dufte at der var gang i grillarbejdet. 

Dagens og aftenens visuelle tema var ”blue sensation”, så mange elementer var blå, alt lige fra lyssætning og diverse styling. Overnatningen foregik i den store teltlejr, hvor hvert telt var udstyret med liggeunderlag og sovepose samt et overnatningskit med engangstandbørste, ørepropper m.m.